Poledance studio Performace art

 

OBS: ovenstående skema gælder for januar-marts 2018
OBS: Morgenholdene skifter mellem tirsdag og fredag hver anden uge - der er altså kun morgenhold éen hverdag om ugen.
OBS: Ballet er kun på holdplanen i januar 2018 - da vores instruktør skal på barsel.

OBS: ovenstående skema gælder for april-juni 2018
OBS: Morgenholdene skifter i mellem onsdag og fredag hver anden uge - der er altså kun morgenhold éen hverdag om ugen.

Er du elev - Book dine hold - her

Er du ny og vil gerne starte - Book din prøvetime - her

 

Hos PerformanceArt har vi ubegrænset træning for kun kr. 349,- om måneden på vores voksenhold! Det vil sige at man kan træne lige så meget man hart lyst, alle ugens dage ! Vi anbefaler dog altid, at man er opmærksom på kroppens signaler og undgår overtræning. Spørg din træner hvad der vil være hensigtsmæssigt for netop dig, vi er altid klar til at rådgive.

Holplanen er ikke fast, men kører en hvis tidsperiode af gangen, gerne kvartalsvis, dette kan dog afvige.
Når der skal til, at laves nyt skema, åbner vi op for en tråd i vores facebook gruppe, hvor man kan ønske til holdplanen.
Holdplanen bliver altid offentliggjort og varslet her på siden i god tid, før ændringerne træder i kraft.


Koreografihold:
Alle vores korografihold kører en hvis tidsperiode af gangen, så der er god mulighed for, at lære at bevæge sig til lækker musik samt nå, at få lært en sammenhængende koreografi, og det kan derfor også være en god idé at holde øje med hvornår der starter nye rutiner op, hvis man ønsker, at prøve et af disse hold. Hver uge ligger vi videoer op af alle koreografier, i "elev gruppen" på facebook, så man har mulighed for at følge med hvis man er fohindret i at komme en dag eller lige er startet.

Vigtig info (gældende for både børne og voksenhold):
- Tilmelding af hold skal ske minimum 2 timer inden holdstart eller på fremmødecomputeren i studiet.
- Hvert medlem kan maks have 4 bookinger af gangen.
- Framelding af hold skal ske minimum 4 timer inden holdstart.
- Ved forsinket eller manglende fremmøde vil vi betragte dig som udeblevet og din plads vil videregå til evt. anden fremmødt.
- Vi forbeholder os retten til at opkræve en bøde på kr. 75,- ved forsinket fremmøde eller udeblivelse/manglende fremmøde af hold man er tilmeldt.
- Vi frabeder os at folk ringer ang. framelding af hold og henviser i stedet til, at man laver et opslag i elevgruppen på facebook.
- Vi tager forbehold for ændringer/aflysninger af timer i forbindelse med arrangementer eller ved sygdom.
- Vi gør samtidigt opmærksom på, at hold kan blive aflyst ved for få tilmeldte. Elever der er tilmeldt timen, vil dog altid blive informeret i god tid.
- Det koster kr. 40,- at deltage på en prøvetime. Pengene betales kontant inden times start og er gratis ved straks indmeldelse.

Vi justerer løbende holdplanen i forhold til efterspørgslen og kapaciteten. Vi åbner op for flere timer i takt med, at at holdene bliver booket op, så du skal ikke være nervøs for overbookede hold, selvom vores koncept er ubegrænset træning :) !

 

Facebook status