Poledance studio Performace art

Ofte stillede spørgsmål

”Hvad nu hvis jeg ikke er god?”

Hos PerformanceArt har vi valgt at oprette særskilte prøvetimer, som udelukkende er for dig som aldrig har prøvet det før og som skal afprøve om pole er noget for dig. Der er derfor ingen grund til bekymring. Vi tager det i dit tempo, ingen forventer du skal kunne en masse og der er rigelig tid til fejl og grin. Hos os er vi mange forskellige typer mennesker, i alle aldre og her er plads til alle.

”Hvad nu hvis dem på holdet er meget bedre end mig?

På en prøvetime, er alle i samme båd, og derfor er der ingen grund til at tænke på, om de andre er foran dig. Holdende er fordelt på 3 niveauer: beginners, intermediate og advanced, således at man kan rykke stille og roligt op på næste niveau, når man selv er klar og ikke når ens holdkammerat er. Der er ingen grund til sammenligning, vi lærer forskelligt, nogle hurtigt og andre langsomt, men vigtigst af alt er, at det meget individuelt og forskelligt hvilke tricks vi hver i sær synes er nemme eller svære.

”Er poledance strip?”

Ingen af instruktørene hos PerformanceArt har en tidligere baggrund som stripper, og timerne vil derfor ikke være præget af det seksuelle aspekt. Vi er alle højtrangere sportsudøvere og dyrker derfor et andet aspekt af sporten (dans og akrobatik). Det skal dog understreges, at vi respekterer branchen selvom vi ikke har samme intentioner.

”Hvad kan poledance give mig?”

Lækker opstrammet krop, selvtillid, styrke & selvsikkerhed

”Hvorfor glider jeg så meget?”

Det er helt naturligt at glide og få fugtige hænder i starten. Det er en helt ny sportsgren som man kaster sig ud i, man afprøver sin krop og udfordre sig selv. Helt ubevidst bliver man bange og nervøs for om man nu er i stand til at lave de forskellige øvelser og det får kroppen til at producere mere sved. Med tiden føler man sig mere tryg og man vil langsomt opdage man får et bedre greb om polen.

”Hvad hvis jeg starter midt i måneden”?

Ved indmeldelse betales fra dags dato og måneden ud, samt et oprettelses gebyr på kr. 150,- herefter træder PBS ordningen i kraft. Det månedlige kontingent vil blive tilmeldt PBS, og blive trukket hver den 1. i måneden.

"Hvor lang tid binder jeg mig for?

Medlemskabet kan til enhver tid opsiges, med en bindingsperiode på 3 måneder ud fra nedenstående regler ang. udmeldelse. Det vil sige du først kan udmelde dig efter 3 måneders træning hos os. Efter 3 måneder hos os, kan medlemskabet opsiges. Hvis medlemskabet opsiges mellem d.1 og d. 15 i måneden, vil din udmeldelse være gældende ved udgangen af måneden. Opsiges dit medlemskab mellem d. 16 og d.31 i måneden vil din udmeldelse først træde i kraft ved udgangen af den efterfølgende måned, og du skal derfor betale for en måned mere. Du kan naturligvis træne med denne måned. Ønsker du ingen bindingsperiode, vil medlemskab koste kr. 499,- pr. måned.

”Hvordan udmelder jeg mig?

Udmeldelse skal altid ske skriftligt, ved at ufylde en udmeldelsesblanket i studiet og er først gældende, når den er blevet bekræftet af PerformanceArt med en underskrift. Det er ikke muligt at melde sig ud i samme måned, som man har været i bero. Medlemskabet er personligt og kan ikke udlånes til andre. Udmeldelse kan aldrig ske med tilbagevirkende kraft.

”Har jeg ret til at benytte mig af medlemsfordelene, hvis jeg går på et 6 ugers kursus?”

Ja du har ret til at benytte alle vores medlemsfordele i de 6 uger kurset varer. Starter du på et nyt kursus træder medlemsfordelene naturligvis i kraft igen.

”Har jeg ubegrænset forbrug af medlemsfordelene?”

Ja vi har ingen kvoter på antal behandlinger eller anden form for begrænsning på vores medlemsfordele.

”Hvem må benytte sig af medlemsfordelene?”

Medlemsfordelene er for alle vores medlemmer også kursister. Det er dog ikke tilladt at benytte disse fordele som søster til medlemmer eller andre familiemedlemmer.

”Har i også træning på helligdage og i ferier?

Der er lukket d.23, 24, 25, 26 og 31 december endvidere holdes lukket d. 1 og 2 januar.

”Har i et afslutningsshow i slutningen af året?

Der er pt. ikke taget initiativ til et afsluttende show, men muligheden er til stede.

Facebook status