Poledance studio Performace art

Fakta

Påklædning.

Generelt bør påklædningen, være noget man føler sig godt tilpas i - evt. løst og afslappet. Til smidighed, Girly og andre dansehold er det fint med løse bukser eller legins og en top, men til pole er det mest praktisk, at have shorts og en stropbluse på. Vi skal nemlig have huden fri, så vi kan hænge fast.

Du skal have bare fødder eller strømper på.

Benvarmere er perfekt til de hold, hvor der i sær arbejdes med floorwork. De beskytter mod stød og er rare hvis man er øm.

Håndled bliver belastet i særlig grad under træningen, det er derfor en god idé at anskaffe sig et sæt svedbånd, hvis man har tendens til skader i håndleddet eller har svage håndled.

OBS: Cremer og olier er et "no go" inden pole, man kan simpelthen ikke hænge fast. Vi har klude til aftørring af stænger i studiet, men en vand flaske er et must.

Stænger.

I studiet har vi har 7 stænger. Vores stænger er x-poles blandet mellem 50mm x-pole chrome xpert og 45mm x-pole chrome xpert og 40mm x-pole chrome xpert. X-poles er de mest anerkendte i branchen og sikkerheden er i top. Disse poles er designet til sportsudøvere og akrobater, og giver derfor det ideelle greb.

Forsikring.

Vi gør opmærksom på, at skader eller ulykker du måtte pådrages under træningen i PerformanceArt, er dækket af din private ulykkesforsikring. Skader eller ulykker der er påført på grund af fejl og mangler ved materiel, er naturligvis dækket af PerformanceArts forsikring.

Mistede værdigenstande

Efterladte værdigenstande er på eget ansvar, eventuelle tab vil ikke blive dækket af PerformanceArt. Der er mulighed for, at låse værdigenstande inde i aflåste skabe i mens du danser, og det er også tilladt at tage sine værdigenstande med ind i salen, men vi frabeder os, at man mebringer store tasker og jakker ind i salene og appellere i stedet til, at disse aflåses i skabene i omklædningen.

Grib

Det er helt tilladt at bruge grib (Itac, mighty grib, kalk etc.) under træningen, så længe man gør stangen ren efter brug.

Alder

Man skal være minimum 16 år for at være tilmeldt voksen dans hos PerformanceArt. Er du under 15år, kan du i stedet gå til dans på vores børnehold. Vi har børn helt ned til 3år og teenagere op til 15 år.

Generelle regler:

Brud på medlemsbetingelserne vil medføre øjeblikkelig ophør af medlemskab. PerformanceArt har ligeledes ret til, at opsige et medlemskab uden varsel til enhver tid, hvis vi oplever uanstændig opførsel. Tyverisager vil blive overdraget til politiet, og medlemskab vil ophøre aldeles omgående. Vi frabeeder os mobiltelefoner under træning, da dette kan virke forstyrrende og demotiverende for nogle elever. Dit password til vores holdplan er personligt, hvad end du har tegnet medlemskab eller købt et klippekort. Det er strengt forbudt, at booke sig på timer under en andens navn og vi frasiger os et hvert ansvar, ved eventuelt misbrug. Et eventuelt bødegebyr vil blive opkrævet det navn, som er booket på timen.

Booking af hold

Tilmelding af hold kan ske op til 2 timer før holdstart. Framelding af hold skal ske senest 4 timer før holdstart. Kontakt dog altid en instruktør, hvis du alligevel er forhindret og ikke har nået at annullere din booking. Ved indmeldelse får du et personligt medlemskort. Du skal registre dig fremmødt til tilmeldt time inden holdstart, med dit medlemskort via. studiets computer, gør du ikke dette vil vi betragte dig som udeblevet og din plads vil videre gå til anden fremmødt. Vi forbeholder os retten til at opkræve en bøde på kr. 75,- ved udeblivelse af hold man er tilmeldt. Eventuelle bøder for manglende fremmøde vil blive trukket fra din konto, sammen med medlemskab hver d.1. Eventuelle mistede kort erstattes mod et gebyr på kr. 80,- Har du glemt dit kort, kan du træne med alligevel mod et gebyr på kr. 40,-

Reservation af hold foregår på holdplanen

Besøg

Det er ikke tilladt at kigge på en time, eleverne på holdene skal ikke føle sig beskuet og derfor denne regel. I er derimod meget velkomne til at komme til en prøvetime.

Facebook status