Poledance studio Performace art

Shows

Under denne rubrik finder du alt, der vedrører et emne, som vi virkelig brænder for - SHOWS!
Book dansere til dit arrangement! Fødselsdag, julefrokost, diskotek, sceneshow, reklame m.m.

Hvad end du skal bruge en polestang, danseshows eller du selv vil lære pole til en polterabend, så finder du det her!

Gør dig selv den tjeneste, at lade dit arrangement være det alle vil snakke om længe. Vi sætter gang i festen og giver gæsterne en helt uforglemmelig oplevelse, de sent vil glemme. Vi har stor succes med vores shows hos både mænd og kvinder, der med stor glæde oplever vores shows hver eneste weekend. Har arrangementet et specielt tema (Sensation white party, fødselsdag, jul, kostumefest m.m.), sørger vi for at matche temaet med tøj, make up, farver og lign., uden ekstra omkostninger.

Vi er nogle af de mest bookede dansere i København, og har stor erfaring i at skræddersy løsninger, der passer perfekt til dig/jer - lige fra større sceneshows til privatfester og mindre arrangementer. Hos os er du garanteret dansere, som kan levere varen hver eneste gang. Se evt. vores videoer og billeder fra andre shows, under "Galleri" eller læs om vores dansere under "Dansere"

Priserne varierer efter lokalitet, antal shows, om der skal lejes poles og om der skal laves koreografi. Ved gentagende bookinger kan der aftales en rabatløsning. Skriv til Eventsbypa@outlook.com for at høre nærmere.

OBS: Vi tilbyder både Showdance, Poledance & leje af stænger. Er der tale om sceneshows, er det muligt at leje fritstående scenepoles. som ikke skal stå i stænd mellem loft og gulv.

Læs om nogle af de ting vi kan tilbyde, ved at klikke på de underrubrikker der tilhører "Shows", eller ring for at høre, hvad vi kan gøre for netop dig.

Only the sky is the limit - It's shooowtime!! :-)

Facebook status