Poledance studio Performace art

Referencer

 

Sidsel Stær Hansen - Bestyrer på Frk. Nielsen

Vi har haft PerformanceArt tilknyttet siden vi åbnede klubben i Januar 2011. I første omgang var det tiltænkt som et specielt indslag, for at gøre noget lidt anderledes i starten, men vi blev hurtigt så glade for pigerne, at de har været en fast del på alle åbningsaftenerne og en del af personalegruppen siden. PerformanceArt har hele vejen igennem været meget professionelle, vi har en rigtig god kommunikation med pigerne og de har været meget fleksible samt forsøgt, at tilfredstille vores ønsker på bedste vis. Vores erfaring er, at der ikke skal meget til for at imponere fyrene på en natklub, men vi oplever at tøserne er dem, som er mest begejstrede over pigernes optræden - og så ved man, at man har fat i noget godt!

 

Smirnoff - Club Awards

Der blev leveret vaskeægte stangkunst af poledanserne der er fast indslag på klubben hver fredag og lørdag - hold nu fast det var imponerende at de kunne holde fast på stangen og endda med hovedet nedad og benene i vejret! Jeg og samtlige mandlige gæster så jublende til, mens de svingede stængerne til den store guldmedalje!"

 

Maria Larsen - medlem

PerformanceArt Poledance Studio åbner dørene for kunst, kreativitet og en masse styrke igennem den eksotiske Poledance. Ikke nok med, at man får trænet sine muskler, kondition og smidighed, ydermere medhjælper PerformanceArt til at styrke dit selvværd. Du kommer til at elske dit dansene spejlbillede igennem dygtige undervisere, man føler sig tryg ved. De er samtidig behjælpelige med råd om udvikling af din træning og hvordan du kan udfordre dig selv endnu mere. Du vil få styrket din krop på en sjov, fysisk og psykisk måde, som man ikke kan få i et almindeligt fitness center. Jeg kan varmt anbefale medlemskab ved PerformanceArt Poledance Studio, uanset hvilket behov man ønsker at få dækket. Poledance er kommet for at blive - så kast dig ud i det, du vil ikke fortryde det! Rigtig god fornøjelse!

 

For The Winn

Poledance hos PreformanceArt er nok en af de mest udfordrende og sjoveste oplevelser vi i ForTheWin.DK har prøvet. Selv for en flok normalt sportsbegavede unge mænd var det en fantastisk oplevelse, at få prøvet noget så alternativt. Vi havde ingen forventninger til at det skulle være hårdt da vi mødte op, men der tog vi så fejl. Instruktøren præsterede dog med sin kyndige vejledning og fantastiske teknik, at få lært os de mest basale tricks plus nogle få af de mere avancerede. Det er klart anmeldelsesværdigt at prøve Poledance hos PerformanceArt. Vi vender helt klart tilbage igen - ForTheWin.DK

 

Facebook status