Poledance studio Performace art

Om PerformanceArt

Dans i ALLE aldre :) !! Børn - voksne og modne danseentusiaster !

PerformanceArt er ejet af Malene Riis, og består af to aspekter, som hun vægter lige højt - PerformanceArt poledance studio samt PerformanceArt showcrew.

PerformanceArt poledance studio henvender sig til alle, som elsker poledance, dans og træning lige så meget som vi gør og som ønsker, at gå til det. Vi har hold på alle niveauer alle ugens dage. Vi har hold som passer til netop dig og dit niveau, ligegyldig om du aldrig har prøvet det før, eller er øvet. Vi går op i, at have tid til den enkelte elev og arbejder ud fra individualitet på alle vores timer. Hos PerformanceArt tilbyder vi dans for både børn og voksne.

PerformanceArt showcrew henvender sig til dig, som booker dansere til forskellige begivenheder. Dvs. restauratører, fest arrangører, event planlæggere, producers, dj's m.m. Vi har stor erfaring indenfor sceneshows, diskotek jobs, musikvideoer, events, privat fester m.m. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores shows, og du er derfor altid sikker på, at få dygtige og flotte dansere igennem os. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er nogle af de mest bookede dansere i København. Læs om tidligere shows og arrangementer her på på siden, under CV.

 

Facebook status

Owner - Malene Josephine Riis

Dans har altid været en stor del af mit liv og jeg har altid elsket, at danse og træne alverdens forskelige stilarter. Foruden det kropslige, har jeg studeret psykologi, anatatomi og fysiologi, såvel som sundhed og ernæring. Jeg startede allerede i 2001 med at danse showdance. I 2003 supplerede jeg med latin/standard og i 2004 vandt jeg Danmarksmesterskabet i de latinamerikanske danse. I sommeren 2009 underviste jeg et showhold på Skovbo efterskole og stod hertil for udarbejdelsen af showdelen af Teaterkoncerten. I 2010 stiftede jeg for første gang bekendskab med Poledance. Det tog fart og jeg blev med det samme bidt af sporten. Efter 2 måneder optrådte jeg på forskellige diskoteker og til div. arrangementer rundt i landet, og d. 12. december 2010 fik jeg en 5. plads til DM i Poledance. Februar 2011 startede jeg som poledance instruktør i Sverige på Malmøs største Dance Academy for en 3 måneders periode, men måtte efterfølgende takke nej til forlængelse af kontrakt, for sammen med en partner at åbne firmaet PerformanceArt. I september 2012 ophørte vi samarbejdet, jeg købte min daværende partner ud af firmaet, og jeg har siden da videreført firmaet alene. I 2013 vandt jeg sølv ved DM i Poledance.
I november 2012 blev jeg udannet og certificeret zumba instruktør og i 2014 flyttede jeg til L.A. i 3 måneder for, at færdiggøre min udannelse som professionel danser.  
De seneste par år har jeg lavet en masse koreograf- og eventarbejde, deltaget i diverse musikvideoer og ikke mindst lavet en masse shows og dansejobs.