Poledance studio Performace art

Instruktører

Hos PerformanceArt har vi yderst kvalificerede og engagerede instruktører, som alle sammen brænder for det de laver. Alle sammen med forskellige kvaliteter og egenskaber, som supplerer hinanden rigtig godt. Vi har et godt sammenhold og en god kommunikation med vores elever. Man lærer alle forskelligt og i et forskelligt tempo, og vi har derfor fokus på individualitet hos den enkelte elev.

 

Malene Riis

Malene har stor undervisningserfaring og vægter individualitet højt i sin undervisning. Vi lærer forskelligt og der er derfor stor fokus på den enkeltes niveau.  Malene har en lang dansebaggrund og har derfor stor fokus på linjer, flow og præcision. Hun har ikke mindst en stor passion for sporten, som mærkes i hendes undervisning, men på Malenes timer vil i opleve en instruktør med et højt ambitionsniveau, stor viljestyrke og stor bevidsthed omkring, at der skal knokles for at opnå resultater. Der arbejdes hen imod, at opbygge en forbedret styrke i kroppen og en større flexibilitet.

Se under "Om os" eller "Book en danser"

 

Rikke Grønborg

Danser, koreograf og underviser

Rikke er en af vores nyeste instruktører i stablen, men erfaring er bestemt ikke en mangel hun resterer. Rikke er uddannet danser og danseinstruktør fra I.D.A. International Dance Academy og har siden 2002 undervist i b. la. jazz, funk, børnedans m.m. I 2002 tog hun endvidere zumba uddannelsen og i 2006 blev hun uddannet fitness instruktør på skolen At Work på Frederiksberg og påbegyndte herefter undervisning af hold. Blot 2 år senere kom hun ind på Instruktør skolen i København hvor hun tog uddannelsen som personlig træner og ernærings og livstilsvejleder. Rikke har gennem en længere årrække arbejdet i FitnessDK, hvor hendes dagligdag bestod i at udarbejde træningsprogrammer og udbyde hjælp til kostomlægning. Med adskillige års danse- og undervisningserfaring skulle der ske noget nyt og i 2011 kastede Rikke sin kærlighed på dansen med stangen, hvortil Rikke startede oplæring som pole instruktør. Rikke har undervist ved adskillige danseevents og polterabends, samt deltaget i forskellige danseshows rundt omkring i landet, og med sin undervisnings og trænings erfaring har Rikke en stor viden omkring krop og træning. Rikke er ydermere en del PerformanceArt showcrew hvor hun performer og laver shows ved diverse events. Hun er en dygtig teknisk danser og besidder en enorm power og udstråling når hun står på scenen. Rikke er intet mindre end en energibombe og en fantastisk energisk underviser. Hun har stor fokus på at timerne skal være sjove og lærerige og elsker sporten. Rikke har en ganske pædagogisk tilgang til undervisningen og sørger altid for at efterlade et smil på læben med sit smittende humør. Hun har fokus på linjer og flow og lægger vægt på strakte ben og pointede tæer.


Julie Smith

Julie er en fokuseret, modig og målrettet danser med stor passion for polen som træningsredskab. Julie er et levende bevis på, at pole ikke kun er for de unge, men også er for mødre og kvinder i slutningen af 30'erne. Hun er en moden kvinde på 39år, med en krop som er selv, en teenager misundelsesværdig og en styrke, der kan bekymre i børnehaven ;) ! 
Glæd jer til en undervisningstime med spænding, drops og lækre kombinationer. Mere info følger.

 

Maria Angelsø

 

Mia Heide

 

Malene Roed

 

Maria Foldager

 

Charlotte Czochara

 

Hanne Mai

Hanne Mai har danset det meste af hendes liv, da hun var yngre var det primært standarddans som tog hendes opmærksom men efter 10 år stoppede hun for, at starte på danseakademiet i Århus. Her modtog hun undervisning i ballet, moderne og hip hop/street. Danseakademiet åbnede muligheder for hende, hun blev optaget på danseuddannelsen i Århus og blev i 2010 uddannet professionel moderne danser. Hanne Mai har siden da danset adskillige dansestilarter, heriblandt moderne (Limon og Horton), old school jazz, moderne jazz, ballet, jazz ballet, hip hop, street mv. og hun har aldrig været i tvivl om, at dans har en helt særlig plads i hendes hjerte. Hanne Mai har også en forkærlighed for musicals og skuespil, hun har her af deltaget i en lang række danseforestillinger og reklame kampagner. Senest med hovedrollen som danser i HIV-awareness kampagne, skabt af Mads Christensen. Derudover har hun stor erfaring som model i danserelaterede fotoshoots og er en dygtig koreograf der har stået bag adskillige musicals for unge. Hanne Mai har en stor forståelse for kroppen og dens kunnen, dette udspringer blandt andet fra mange års yoga træning og mange års undervisningserfaring som baletinstruktør og modern underviser. I hendes ballettimer bliver der lagt vægt på at øvelserne bliver udøvet med elegance og styrke i kroppen. Der skal være plads til at have det sjovt, men samtidigt ligger hun stor vægt på at man arbejder hårdt og er fokuseret. Hun finder det vigtigt at give konstruktiv kritik samt fokuspunkter til den enkelte så der er mulighed for udvikling.

 

Angela

Angela har gået til Hip Hop i tre år på Stepz Dansestudie, hvor hun har optrådt til flere events og deraf opnået stor erfaring i, at sammensætte koreografier. Hun har stor undervisningerfaring, blandt andet som substituerende instruktør på Malmö Dansakademi. Angela startede til Poledance i ShowdanceFitness, og var der indtil PerformanceArt slog dørene op i februar 2011. Hun har været med os lige fra start, og har stort kendskab til vores ånd og rutiner. Dans har altid fyldt utrolig meget i Angelas hverdag, og poledance er blevet en sportgren hun brænder meget for. I november 2012 blev hun uddannet og certificeret zumba instruktør og i 2014 vandt du DM i poledance i kategorien PoleDouble. Angela har en god rytme og musikforståelse. Hun er en pige med ben i næsen og masser af gå-på-mod. På Angelas timer bliver der lagt stor vægt på råstyrke og tricks. 

Susanne

Susanne har gennem en årrække dyrket yoga og jazzballet, samt undervist i sjipning. I 2012 vandt polen hendes hjerte og dansen blev hendes frirum. Susanne er en utrolig dygtig danser og koregraf med en god forståelse for at bruge musikken og stor fortrolighed til kroppens bevægelser. Hun er en empatisk og behagelig instruktør med en rolig adfærd. I Susannes undervisning lægges der stor vægt på elegance og pæne afslutninger. Der er fokus på kontrol af udførelsen, brug af vejrtrækning og blødhed i bevægelserne. Susanne blev oplært som poledance instruktør hos PerformanceArt i starten af 2013 og i 2014 vandt hun DM i poledance i katorien PoleDouble. Hun er en engageret og meget ihærdig instruktør, som vil gå langt for at se udviklingen vokse hos den enkelte elev.

 

 

Therese

 

 

Lotte

 

 

 

 

Facebook status