Poledance studio Performace art

Velkommen til PerformanceArt

Danmarks største Poledance Studio & Dance Center
Dans i ALLE aldre - Børn - voksne og modne danseentusiaster ! 

PerformanceArt er skabt ud fra en stor passion for dansen og består af to aspekter, undervisning og performance. PerformanceArt slog dørene op i februar 2011 og er et veletableret dansestudie med mange års erfaring i branchen. Vores mål er at skabe kvalitetsbevidst undervisning, til en fornuftig pris hvor alle kan være med samt, at levere shows af højeste kvalitet hver eneste gang.

PerformanceArt er det eneste fitness inspirerede dansestudie som tilbyder, en så bred vifte af undervisning inde for dans, træning, kondition, styrke og ikke mindst poledance ! Herunder hold som Stram Op, Zumba, Twerking, Yoga, Exotic, Girly Style, Poledance, Aerial Ring, Ballet, Flexibility, Pole Impro, Friday Night og div. styrke hold. Vores brede udvalg af hold og stilarter, giver rig mulighed for, at finde lige netop den træningsform som passer dig og vores brede åbningstider med morgenhold, eftermiddags hold, og ikke mindst sene aftentræninger, (weekend og hverdag) sørger for, at du altid har mulighed for, at passe din træning.

PerformanceArt har plads til alle. Vi favner bredt og tilbyder både børnedans og voksendans. Under børnedans udbydes blandt andet: MGP Dans, Poledance for børn, Hip Hop & Break, Børne Ballet, Børne Yoga, Pardans (latin/standard) og Rytmisk Dans for de helt små (2-4år.)

Vi er stolte af, at være Danmarks største Poledance Studio & Dance Center på over 400 kvm2 og vi er stolte af, at kunne tilbyde undervisning til København og omegns bedste pris, i rummelige og nyrenoverede lokaler, med både badefaciliteter, særskilt herre- og dame omklædning, strækrum, hyggelig reception m.m.
Hos os får du ubegrænset træning på alle vores voksenhold for kun kr. 369,- om måneden og børnedans fra kun kr. 295,- om måneden (1 fast hold om ugen) eller ubegrænset på alle vores børnehold for kun kr. 520,- om måneden !

Studiet er beliggende på Frederikssundsvej 188, st. 2700 Brønshøj - tæt på offentlig transport og med gode, gratis parkeringsmuligheder. Vi har åbent året rundt. Hele sommeren, på helligdage og i ferier, så du altid kan træne når du har ferie eller fri fra arbejde !

LOGIN ELLER BOOK DIN FØRSTE TIME HER UNDER:

PerformanceArt Poledance Studio & Dance Center

Facebook status

Book her

Book en prøvetime

Find ud af om poledance er noget for dig, opret en bruger og book en prøvetime - Pris kr. 40,- Gratis ved straks oprettelse

Medlems login

Gå direkte til holdplanen

Log in

 

Seneste nyt

Så sker det endelig, efter utallige forespørgsler og megen forberedelse, er det lykkedes os, at skrue en skøn børneholdplan sammen og vi glæder os sådan til at danse med alle de danseglade børn :) !
*Deltagelse på et hold om ugen kun kr. 295,- pr. måned (INTRO TILBUD KUN KR. 129,-)
*Fri dans og træning på alle hold kun kr. 520,- pr. måned (INTRO TILBUD KUN KR. 249,-)

 

Event Kalender 2018

Næste »

No events yet this month.

Come back soon.

xx

6

« Forrige