Poledance studio Performace art

Polterabend

Er det dig som skal arrangerer din venindes eller kammerats polterabend, og har du lyst til at give dem en helt speciel oplevelse? Så er poledance en oplagt mulighed. Det er sjovt, udfordrende og en oplevelse i vil grine af i meget lang tid efter. Vi starter med lidt lette spins, går så videre til at klatre på polen, sidde på polen m.m. Polterabend arrangementet er til stor glæde for både mænd og kvinder! I slutningen af timen, er der mulighed for, at i kan få instruktøren til at lave et show, som udviser atletik på højt niveau.

Basic Polterabend:

Pris kr. 1500,- for 1 times undervisning (2-9 personer)

Pris kr. 2000,- for 1 times undervisning (10-20 personer)

Pakke 1: Pole/Chair Mix

Der er også mulighed for at vælge et alternativ polterabend, bestående af en times poledance samt en halv times chairdance kr. 2000,- (2-10 personer) eller kr. 2800,- (10-20 personer)

Pakke 2: Pole De Luux

Denne løsning er til jer, som ønsker noget ekstra ud af oplevelsen. Timen består af en times poledance undervisning. Når vi er færdige vil der være forfriskninger bestående af champagne, frisk frugt og chips. Imens i slapper af, vil i blive underholdt med et poleshow af instruktøren, som i sent vil glemme.

Pris kr. 2100,- (2-6 personer)

Pris kr. 2400,- (7-10 personer)

NB: Dette er blot forslag til at sammensætte jeres arrangement. Har i andre ønsker til en pakkeløsning, kan dette naturligvis lade sig gøre. Ønsker i f.eks. en "Basic Polterabend" med tilvalg af show, vil der blive pålagt et tillæg på kr. 300,- oven i prisen.

Tøseaften, mandeaften, fødselsdag, event eller firma arrangement

Er i trætte af den ordinære tur i biografen eller på bowlingebanen? Og har i lyst til at gøre firma arrangementet, tøseaftenen eller mandeaftenen til en ekstraordinær oplevelse? Så kast jer ud i en times sjov og ballade med poledance! Vi garenterer en sjov og udfordrende oplevelse, som samler jer om en fælles bedrift. Der er god tid, til at grine, hjælpe hinanden og blive rystet sammen i bogstavligste forstand :-) Det bliver en af de dage, i sent vil glemme!

Arrangement Basic:

Pris kr. 1500,- for 1 times undervisning (2-9 personer)

Pris kr. 2000,- for 1 times undervisning (10-20 personer)

Pakke 1: Pole/Chair Mix

Der er også mulighed for at vælge et alternativt arrangement, bestående af en times poledance samt en halv times chairdance kr. 2000,- (2-9 personer) eller kr. 2800,- (10-20 personer)

Pakke 2: Pole De Luxe

Denne løsning er til jer, som ønsker at få noget ekstra ud af oplevelsen. Timen består af en times poledance undervisning. Når vi er færdige vil der være forfriskninger bestående af champagne, frisk frugt og chips. Imens i slapper af, vil i blive underholdt med et poleshow af instruktøren, som i sent vil glemme.

Pris kr. 2100,- (2-6 personer)

Pris kr. 2400,- (7-10 personer)

NB: Dette er blot forslag til en sammensætning for jeres arrangement. Har i andre ønsker til en pakkeløsning, kan dette naturligvis lade sig gøre. Ønsker i f.eks. "Arrangment Basic" med tilvalg af show, vil der blive pålagt et tillæg på kr. 300,- oven i prisen.

 

Facebook status