Poledance studio Performace art

 

Events og arrangementer for medlemmer

Hos PerformanceArt vægter vi det sociale sammenhold højt. Vi ved, at det er nemmere at komme til træning, når man har nogle at dele det med og derfor arrangerer vi løbende events og arrangementer, hvor i kan lære hinanden at kende og ikke mindst snakke med nogle, som har den samme passion for sporten som jer.

Vi vil løbende opdatere siden med mere konkret info om de aktuelle arrangementer.  Har i nogle ideer og ønsker om et muligt arrangement, som i godt kunne tænke jer at få på benene, så kontakt os og lad os se, hvad vi kan finde ud af :)

Konkurrencer

Vi vil løbende afholde små interne konkurrencer i studiet for medlemmerne, hvor vi lærer at performe for et større publikum samt får respons for vores stagelook og performance. Til konkurrencerne er familie og venner meget velkommen til at komme og supporte samt deltage i begivenhederne som publikum. Efter konkurrencerne vil der være præmieoverrækkelse og hygge i studiet.

Som studie vil vi også løbende deltage i konkurrencer sammen udenfor studiet. Bl.a. er der den årlige konkurrence i DM i stripfitness, hvor såvel elever som instruktører har mulighed for at stille op. Elever som ikke stiller op er meget velkommen til at tage med som opbakning og som publikum.

DM i poledance er også en årlig konkurrence, hvor vi håber på at se så mange af jer som muligt som deltagere eller som publikum. Det er konkurrencen, hvor de absolut dygtigste poledancere mødes og konkurrerer om titlen, som Danmarks bedste poledancer! Hos PerformanceArt er vi endda så heldige at huse sidste års vinder af DM i poledance, Stephanie Sahlgren ! Be there – we will !

Afslutningsshow

En gang om året afholder vi det store afslutningsshow, hvor vi inviterer venner, familie og bekendte til at komme og se, hvad det er vi går og laver. Her vil instruktører og elever optræde og vise, hvad de har trænet på året igennem. Vi vil bl.a. fremføre de koreografier vi har lavet på danseholdene, PoleDance, Chairdance og Girly Style. Efter showet vil der være fest og hygge med små forfriskninger.

 

Gril og hygge

Vi vil jævnligt arrangere gril aftener med spisning og hygge samt byture ud af huset. Når vi begiver os ud af huset, indtager vi naturligvis diskotekerne med en polestang, så de ikke er i tvivl om, at de har fået en flok pole piger på besøg ;)


Der bliver god mulighed for at grine og snakke sammen, forhåbentlig over en drink eller to. Når vi indtager gården bliver det heller ikke uden manér, så her sætter vi vores stationære scenepoles op, og skulle vi gå hen og savne vores poles alt for meget, er salen jo lige om hjørnet :)


Aktuelle arrangementer

 

Gratis veninde prøvetimer d. 26 og 27 januar ! Læs mere - her

 

Styrke maraton d. 2 februar !! Læs mere - her

 

Fastelavn på pole manér !! Læs mere - her

 

Flexibility maraton d. 17 februar !! Læs mere - her

 

DM i Stripfitness d. 28 april !! Læs mere om konkurrencen - her

 

Facebook status